Palvelut

Fysioterapia

Fysioterapialla edistetään ja ylläpidetään kehon toimintakykyä. Hoidamme, ohjaamme, neuvomme sekä annamme yksilölliset kotiharjoitteluohjeet. Käytämme myös kinesioteippausta hoidon ja ohjauksen tukena.

Naprapatia

Naprapatia on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja toimintahäiriöiden hoitomuoto, menetelminä mm. mobilisaatio ja manipulaatio (esim. niska- ja selkähoidot).

Akupunktio

Akupunktiota käytetään esimerkiksi kipujen hoitoon. Akupunktiolla on saavutettu hyviä tuloksia muun muassa päänsäryissä, niska-, hartia- ja alaselkäkivuissa, yläraajakivuissa sekä nivelten kivuissa.

Hyvänlaatuinen asentohuimaus

Hyvänlaatuinen asentohuimaus on korvan tasapainoelimen toiminnan häiriöistä johtuvaa huimausta. Testaamme ja ohjaamme tarpeelliset harjoitukset.

Liikehoidot, terapeuttinen harjoittelu, fysikaaliset hoidot

Hoitolaitoksessamme on erillinen LHT-huone, Body-Ess -harjoituslaitteet sekä muut monipuoliset harjoitusvälineet liikehoidoille ja terapeuttiseen harjoitteluun. Käytämme tarvittaessa myös syvälämpö- ja sähköhoitoja.

Ohjaus ja neuvonta

Toteutamme fysioterapeuttista ja ergonomista ohjausta sekä neuvontaa. Annamme asiakkaallemme yksilölliset, perusteelliset kotiharjoitteluohjeet.

Hieronta

Koulutettu hieroja löytää kehon ongelmakohdat ja osaa purkaa jännityksiä. Hieronta vaikuttaa koko kehoon kokonaisvaltaisesti.